Race Malaysia

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Η Renault ανακοίνωσε πως ο αντικαταστάτης του Kubica θα ειναι ο Heidfeld

O Nick Heidfeld είναι ο εκλεκτός της Lotus Renault GP για να καλύψει το κενό που άφησε ο Robert Kubica μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια αγώνα Ράλι. 

Brown: Η αξιοπιστία είναι η κύρια πρόκληση προς το πάρον

Η Mercedes GP στις μέχρι τωρα χειμερίνες δοκιμές έχει ολοκληρώση την τρίτη μεγαλύτερη απόσταση σε σχέση με τις υπόλιπες ομάδες συμπληρώνοντας 2310 χιλ.

Liuzzi ή Heidfeld για την θέση του Robert Kubica

Τον Liuzzi φέρεται να πρότεινε ο R. Kubica στη Renault GP... Η Renault GP καθυστερεί να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Nick Heidfeld,

Φόβος επεισοδίων στο Μπαχρέιν

Η πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Μπαχρέιν ίσως γίνει στόχος αντικυβερνητικών διαδηλωτών, όπως προειδοποίησε μια σχετική τοπική ομάδα.

"Γίνε γρήγορα καλά Ρόμπερτ"

Με μηνύματα συμπαράστασης προς τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα στα μονοθέσιά τους εμφανίστηκαν οι ομάδες της F1, στο ξεκίνημα του δεύτερου χειμερινού τεστ στην Χερέθ.Και στα 11 μονοθέσια που βρίσκονται στην ισπανική πίστα για δοκιμές, είχε τοποθετηθεί το μήνυμα "Γίνε γρήγορα καλά Ρόμπερτ", γραμμένο στη μητρική γλώσσα του άτυχου οδηγού, τα πολωνικά.

Το Video τις FIA για την σεζόν 2010


[Πηγή: www.youtube.com (franomania)]

Ο Alonso μιλάει για τους αντιπάλους του

Ο οδηγός της Ferrari Fernando Alonso ρωτήθηκε από την Ισπανική εφημερίδα AS να μιλήσει για τους αντιπάλους του. Και πιο συγκεκριμένα για τους Sebastian Vettel, Mark Webber, Jenson Button, Michael Schumacher, Lewis Hamilton και για τον Felipe Massa.Αυτά που είπε είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Συμπαράσταση του S. Vettel στον R. Kubica

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ στηρίζει τον Ρόμπερτ Κουμπίτσα στις δύσκολες στιγμές που περνάει στο νοσοκομείο και του εύχεται να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις πίστες, αλλά και το ράλι.

Η Ferrari παραμένει όνειρο του Sebastian Vettel

"Όνειρο" χαρακτήρισε ο Sebastian Vettel το ενδεχόμενο να οδηγήσει στο μέλλον για τη Ferrari και η νέα προσέγγισή του προς τη Scuderia, σε συνδυασμό με την απάντηση του ιδιοκτήτη της Red Bull Dietrich Mateschitz ότι "...υπάρχουν πολλές μητέρες με όμορφες κόρες τριγύρω",δείχνει ότι η σχέση του πρωταθλητή με τον ομάδα του Milton Keynes θα μπορούσε να ήταν περισσότερο αρμονική.
Μιλώντας στον ιταλικό Τύπο, ο νεαρός Γερμανός είπε: "Είμαι χαρούμενος στη Red Bull, αλλά.....