Race Malaysia

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Φέτελ: "Διατηρήσαμε την πίστη μας"

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο άνθρωπος των 17 pole position παραδέχθηκε ότι είχε προβληματιστεί με το ρυθμό που είχε η ομάδα του και τόνισε ότι το σημαντικότερο ήταν να διατηρηθεί η πίστη, προκειμένου να έρθει η επιτυχία.

Μπάτον: "Η McLaren έκανε την έκπληξη"

Ο Τζένσον Μπάτον στάθηκε στο γεγονός ότι η ΜcLaren έχει μειώσει τη διαφορά από την Red Bull σε βναθμό που ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε ότι δεν είναι απογοητευμένος που θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση.

Αλόνσο: "Το μονοθέσιο είναι αργό"

Ο Φερνάντο Αλόνσο παραδέχθηκε ότι η Ferrari έχει αργό μονοθέσιο, με την αεροδυναμική να αποτελεί ένα θέμα το οποίο πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

Σουμάχερ: "Είχαμε πρόβλημα στις αεροτομές"

Πρόβλημα στην αεροτομή αντιμετώπισε ο Σουμάχερ, ο οποίος πιστεύει ότι όλα μπορούν να συμβούν στον αγώνα της Κυριακής.

Poleman και στη Μαλαισία ο Φέτελ!

Στα.. κρύα του λουτρού άφησε τον Χάμιλτον ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος ήρθε στο τέλος των κατατακτήριων να "κλέψει" μέσα από τα χέρια του πιλότου της McLaren την pole position. Στη δεύτερη θέση ο Χάμιλτον, τρίτος ο Γουέμπερ.

Αλόνσο: "Χρειάζεται βελτίωση η Ferrari"

Ο Φερνάντο Αλόνσο εξέφρασε την άποψη ότι η Ferrari πρέπει να βελτιωθεί, ώστε να φτάσει το μονοθέσιο στο ανώτατο επίπεδο απόδοσης που μπορεί να φτάσει.

Σουμάχερ: "Για πάντα κόκκινη η καρδιά μου"

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, σε καμία περίπτωση, δεν έχει σβήσει από τη μνήμη και την καρδιά του τη Ferrari, την ομάδα που κατέκτησε πέντε παγκόσμια πρωταθλήματα και αποτέλεσε το "διαβατήριο" για να περάσει στο πάνθεον των κορυφαίων πιλότων.