Race Malaysia

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Μπάτον: "Η McLaren έκανε την έκπληξη"

Ο Τζένσον Μπάτον στάθηκε στο γεγονός ότι η ΜcLaren έχει μειώσει τη διαφορά από την Red Bull σε βναθμό που ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε ότι δεν είναι απογοητευμένος που θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση.



Ο Μπάτον κατάφερε να σημειώσει τον 4ο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες της Μαλαισίας, ενώ ο Χάμιλτον έχασε την pole position στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τον Φέτελ.

"Ο πρώτος αγώνας ήταν καλός, αλλά εδώ το να είμαστε τόσο κοντά στις Red Bull είναι έκπληξη, μια ευχάριστη έκπληξη", είπε ο Μπάτον, ο οποίος συμπλήρωσε:
"Ευχόμουν στον τελικό να είχα την απόδοση του Q2, αλλά δεν έγινε. Στον τελικό είχα πρόβλημα υποστροφής, η ισορροπία του μονοθεσίου ήταν καλή, όμως στο τελευταίο τμήμα καταπόνησα τα ελαστικά μου πολύ".

Από την πλευρά του ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος είδε τον Φέτελ να του παίρνει την pole position από το στόμα είπε:

"Δεν μπορώ να πω πως είμαστε απογοητευμένοι. Θα ήθελα να είχα κάνει τον ταχύτερο χρόνο και να εκκινούσα τον αγώνα από την pole position αλλά αυτοί οι τύποι έχουν ακόμη ένα μικρό προβάδισμα», ανέφερε ο Βρετανός πιλότος της McLaren, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών στη Σεπάνγκ.

Φαίνεται πως σήμερα μειώσαμε λίγο τη διαφορά από τη Red Bull. Στον γρήγορο γύρο μου έχασα λίγο χρόνο στη στροφή, έτσι δεν είμαστε τόσο απογοητευμένο
 
Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: