Race Malaysia

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Φέτελ: "Διατηρήσαμε την πίστη μας"

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο άνθρωπος των 17 pole position παραδέχθηκε ότι είχε προβληματιστεί με το ρυθμό που είχε η ομάδα του και τόνισε ότι το σημαντικότερο ήταν να διατηρηθεί η πίστη, προκειμένου να έρθει η επιτυχία.



Ο Μαρκ Γουέμπερ εξέφρασε την ανυπομονησία του, ενώ ο Κρίστιαν Χόρνερ εξέφρασε την επιθυμία του να δει την ομάδα του να κάνει το 1-2.

Αρχικά ο poleman του Grand Prix της Μαλαισίας, Φέτελ, είπε:
"Μέχρι τώρα η παρουσία μας εδώ αποτελούσε μία πρόκληση. Ήμουν ικανοποιημένος από το μονοθέσιο μας αλλά αδυνατούσαμε να βρούμε ρυθμό. Χθες τα πράγματα δεν κύλησαν όσο ομαλά θα ήλπιζα αλλά ξέραμε πως το μονοθέσιο μας είναι γρήγορο, άρα το σημαντικότερο ήταν να διατηρήσουμε την πίστη μας. Στις κατατακτήριες όλα λειτούργησαν άψογα.

Η μάχη με τους οδηγούς της McLaren κρίθηκε στο φινάλε και είμαι χαρούμενος που πήρα την pole. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα, ειδικά εκείνους που δούλεψαν πάνω στο KERS αφού είχαν πολλή δουλειά από την Αυστραλία μέχρι σήμερα. Αν δεν το είχαμε στη διάθεση μας, δεν θα είχαμε αυτή τη θέση – ούτε εγώ, ούτε ο Mαρκ".

Γουέμπερ: "Ανυπομονώ..."

Ο Μαρκ Γουέμπερ ο οποίος θα εκκινήσει από την τρίτη θέση του γκριντ είπε από την πλευρά του:

"Ήξερα πως θα υπήρχε μάχη. Ήταν σαφές από τον πρώτο γρήγορο γύρο στο Q3 πως είχαμε παραπλήσιο ρυθμό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να κινηθείς όσο ταχύτερα μπορεί. Όταν όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες, για να κερδίσεις μερικά δέκατα, πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Απέδωσα καλύτερα απ’ ότι στη Μελβούρνη και ανυπομονώ για τον αγώνα. Εκκινώ από την καθαρή πλευρά του grid και περιμένω ένα ενδιαφέρον Grand Prix. Πιστεύω πως θα γίνουν πολλά pit stop".

Χόρνερ: "Ελπίζω να κάνουμε το 1-2"

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ με τη σειρά του σχολίασε:
"Ήταν μία δύσκολη περίοδος κατατακτήριων δοκιμών, πολύ πιο δύσκολη από την Αυστραλία. Χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στη λειτουργία του κινητήρα σε σχέση με χθες και είμαστε χαρούμενοι καθώς αυτό απέδωσε καρπούς. Εκκινούμε ξανά τον αγώνα από την 1η και την 3η θέση, το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι αν και με τους οδηγούς μας σε αντίστροφες θέσεις. Ελπίζω να έχουμε και το ίδιο τελικό αποτέλεσμα, κάνοντας το 1-2".

Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: