Race Malaysia

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Williams: Αποτυχία

Οι κατατακτήριες της Αυστραλίας ήταν καταστροφικές για τη βρετανική ομάδα
Η Williams ξεκινά τη χρονιά και φιλοδοξίες και υψηλές προσδοκίες, οι οποίες όμως μετά το Σάββατο στη Μελβούρνη μένουν στην αναμονή. Ο Barrichello ύστερα από ένα λάθος στο ξεκίνημα του Q2 δεν χρονομετρήθηκε και έμεινε 17ος ενώ ο Maldonado ήταν εκτός ρυθμού και είδε τις Sauber, Toro Rosso και Force India να βρίσκονται μπροστά του

Pastor Maldonado (15): Πέρασα το 1ο μέρος των κατατακτηρίων και όλα πήγαιναν καλά. Με το πρώτο σετ ελαστικών στο 2ο μέρος των κατατακτηρίων, είχα 2 κίντρινες σημαίες: με το δεύτερο σετ ειχα ένα μεγάλο κομάτι φθαρμένο και έπρεπε να διακόψω τον γύρο. Η περίοδος ήταν συναρπαστική πάντως. Χρειαζόμαστε να βελτιωθούμε λίγο, αλλά συνολικά το μονοθέσιο είανι καλό και αισθάνομαι αισιόδοξος.  Ανυπομονώ για αύριο και πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να βρεθούμε στους βαθμούς.

Rubens Barrichello (17): Σήμερα δεν πήγα καλά. Έκανα ένα λάθος, Άνοιξα τη γραμμή μου και είχα έξοδο. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε ποιος θα είναι ο ρυθμός μας αύριο, αλλά ήταν γρηγορότερος από ότι πιστεύαμε ότι θα ήταν. Το άλλο θετικό της υπόθεσης είναι ότι κρατήσαμε τα ελαστικά μας για αύριο το οποίο μπορεί να είναι σημαντικό.

Sam Michael:  Είχαμε μία μέρα με προβλήματα και παρόλο που πρέπει να βελτιωθούμε το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει τον πραγματικό μας ρυθμό. Με την έξοδο του Pastor και την διαρροή λαδιού στο κιβώτιο ταχυτήτων του Rubens, τα χιλιόμετρα που μπορούσαμε να καλύψουμε στα δοκιμαστικά ήταν περιορισμένα και μας έκανε να είμαστε συντηρητική σε μερικές από τις επιλογές μας για το στήσιμο για τον αγώνα. Είχαμε μία άλλη έξοδο στις κατατακτήριες αυτή τη φορά με τον Rubens, αλλά ο Pastor έμεινε συγκεντρωμένος και ανυπομονεί για έναν σταθερό αγώνα. Η αυριανός μας στόχος είναι να πετύχουμε βαθμούς και με τα δύο μονοθέσια. Θα είναι επίσης ενδιαφέρον να δούμε την κινητή πίσω πτέρυγα να δουλεύει όπως πρέπει και μερικές συναρπαστικές προσπεράσεις.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: