Race Malaysia

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Renault: Super Vitaly

Ο Petrov έκανε εξαιρετική δουλειά για τη Renault στις κατατακτήριες

Με έναν απίθανο τελευταίο γύρο στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας ο Vitaly Petrov κατάφερε να φέρει το μονοθέσιο της Renault στην 6η θέση και θα εκκινήσει τον αυριανό αγώνα δίπλα στον Fernando Alonso. Ο Ρώσος έμεινε συγκεντρωμένος στα τελευταία λεπτά και παρά την πίεση του ότι δεν θα είχε άλλη προσπάθεια, έκανε το καλύτερο δυνατό και πήρε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Nick Heidfeld έκανε το ακριβώς αντίθετο αφού έμεινε στην 18η θέση της κατάταξης.

Vitaly Petrov – 6ος: Έπειτα από όλη τη σκληρή δουλειά το χειμώνα για όλη την ομάδα, αισθάνομαι υπέροχα που ήρθα εδώ και προκρίθηκα στην 3η σειρά του grid. Υπήρχε μεγάλη πίεση στο Q3 διότι έκανα μόνο μια προσπάθεια στο τέλος της περιόδου. Δεν είχα δεύτερη ευκαιρία και είμαι ικανοποιημένος που τα κατάφερα. Το μονοθέσιο ήταν καλό από την αρχή των δοκιμών και βελτιώθηκε σε κάθε περίοδο. Νομίζω ότι είμαστε σε καλή θέση για τον αγώνα και μπορούμε να παλέψουμε για μερικούς βαθμούς αύριο. Δεν ανησυχώ για τα ελαστικά διότι δούλεψαν καλά για εμάς μέχρι στιγμής και δεν έχουμε παρατηρήσει φθορά στη διάρκεια του χειμώνα.

Nick Heidfeld – 18ος: Είμαι απογοητευμένος που αρχίζω τη σεζόν τόσο πίσω. Δεν ήταν εύκολη περίοδος και είχα πρόβλημα με το KERS, το οποίο σημαίνει ότι έπρεπε να αλλάξουμε κάποιες ρυθμίσεις και μου στοίχησε σε χρόνο. Έπειτα, είχε αρκετή κίνηση και προσπάθησα να βρω λίγο χώρο, αλλά δεν τα κατάφερα. Ήταν ατυχία, αλά πρέπει να το αφήσω πίσω μου. Όπως έδειξε ο Vitaly, το μονοθέσιο έχει καλό ρυθμό και ο αγώνας είναι ανοιχτός, έτσι ελπίζω να προοδεύσω και να παλέψω για τους βαθμούς. 

Πηγή: www.msfree.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: