Race Malaysia

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Virgin: Τουλάχιστον τερμάτισαν

Στη Virgin έμειναν ικανοποιημένοι με την αξιοπιστία του μονοθεσίου
Ο αγώνας της Αυστραλίας για την ομάδα της Virgin ήταν θετικός από την άποψη ότι και τα δύο μονοθέσια έφτασαν στον τερματισμό. Ο Jerome D’Ambrosio στο ντεμπούτο του στη Formula 1 τερμάτισε στη 16η θέση, ενώ ο Timo Glock, παρά τα προβλήματα στο τιμόνι του, τερμάτισε μια θέση πίσω από τον ομόσταβλό του.

Jérôme D΄Ambrosio – 16ος: Είμαι πολύ ικανοποιημένος που τερμάτισα το πρώτο μου GP. Άρχισα καλά και αισθάνθηκα καλά με το μονοθέσιο, αν και νομίζω ότι θα μπορούσα να πάω πιο γρήγορα στο τέλος του αγώνα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ολοκληρώσαμε τον αγώνα και αυτό θα μας δώσει αρκετή εμπειρία την οποία θα χρησιμοποιήσουμε στους επόμενους αγώνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την υπέροχη δουλειά αυτό το τριήμερο. Είχαμε παραγωγικό χρόνο και θα συνεχίσουμε να μαθαίνουμε στον επόμενο αγώνα της Μαλαισίας και ελπίζω να προοδεύσουμε εκεί.

Timo Glock – 17ος: Νομίζω ότι είχαμε καλή ταχύτητα στον αγώνα. Ήμουν πίσω από τον Trulli, έπειτα τον έφτασα και τον πέρασα στο pit stop. Δυστυχώς στο pit stop ο εμπρός τροχός ήταν χαλαρός και έπρεπε να κάνω έναν αργό γύρο για να επιστρέψω στα pit. Δυστυχώς είχαν πάθει ζημιά και άλλα σημεία αλλά τα φτιάξαμε και τουλάχιστον επιστρέψαμε στον αγώνα. Στους πρώτους γύρους ήταν καλά τα πράγματα αλλά το μονοθέσιο μετά είχε πολλές δονήσεις, έτσι επικεντρώθηκα στο να τερματίσω τον αγώνα. Στο τέλος απογοητεύτηκα λίγο, αλλά τουλάχιστον δείξαμε αξιοπιστία και φέραμε τα μονοθέσια στον τερματισμό.

John Booth: Πρώτα από όλα είμαστε ικανοποιημένοι που πετύχαμε το στόχο μας να τερματίσουν και τα δύο μονοθέσια. Για να προοδεύσουμε θα πρέπει να έχουμε πολύ χρόνο στην πίστα και να μαζέψουμε πληροφορίες για το πρόγραμμα εξέλιξης και είμαι ικανοποιημένος που δείξαμε σημαντική αξιοπιστία. Το πρόβλημα στο τιμόνι του Timo μάς απογοήτευσε και παρότι τον βγάλαμε πάλι στην πίστα η πρόοδός του ήταν περιορισμένη από τη ζημιά. Ο Jerome πήρε ένα καλό αποτέλεσμα στο ντεμπούτο του και αισθάνομαι περήφανος για αυτά που πέτυχε αυτό το τριήμερο. Τέλος, συγχαρητήρια στην ομάδα για τη δουλειά στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: