Race Malaysia

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Virgin: Στο βάθος κήπος

Οι οδηγοί της Virgin πάλεψαν σκληρά για να μπουν στο 107%Τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα για την ομάδα της Virgin στις πρώτες κατατακτήριες της σεζόν. Ο Timo Glock και ο Jerome D’Ambrosio πάλεψαν με όλες τους δυνάμεις για να μπουν στο 107% ώστε να έχουν το δικαίωμα να πάρουν μέρος στον αγώνα της Κυριακής. Τελικά κατάφεραν να προκριθούν ωστόσο το GP της Αυστραλίας θα είναι δύσκολο για τη Virgin την Κυριακή.

Timo Glock – 21ος: Το πρώτο διήμερο της νέας σεζόν ήταν δύσκολο για εμάς και σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε πού βρισκόμαστε και πόσο πρέπει να βελτιωθούμε. Είχα έναν καινούριο μηχανικό και έναν νέο υπεύθυνο απόδοσης το χειμώνα και μαζί με τους μηχανικούς μου κάναμε καλή δουλειά στις δοκιμές και στο διήμερο. Τελικά όμως, παλέψαμε για το 107% και δεν είναι αυτό που θέλουμε. Τώρα είδαμε πού βρισκόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε. Είμαστε δυνατή ομάδα και τώρα πρέπει να φέρουμε το μονοθέσιο εκεί που πρέπει. Για αύριο, στον πρώτο αγώνα της σεζόν, θα επικεντρωθούμε στην αξιοπιστία και να φέρουμε και τα δύο μονοθέσια στον τερματισμό για να ανταμείψουμε όλους για τη σκληρή δουλειά.

Jerome D΄Ambrosio – 22ος: Είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδο που κάναμε αυτό το διήμερο και ανυπομονώ για τον αγώνα. Σε προσωπικό επίπεδο αυτές ήταν οι πρώτες κατατακτήριες και είδα ακριβώς τι πρέπει να βελτιώσω. Θα κοιτάξω τα δεδομένα και θα δουλέψω για να βελτιωθώ. Αλλά τώρα είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που λειτουργήσαμε και ελπίζω να έχω μια θετική εμπειρία στον πρώτο μου αγώνα Formula 1 αύριο.

John Booth: Πρέπει να πω ότι είχαμε αγωνία για την απογευματινή κατατακτήρια περίοδο. Δεν είναι αυτή η θέση που θέλουμε να είμαστε και να παλεύουμε να μείνουμε στο 107%. Όπως πέρυσι αποδεχτήκαμε ότι ο πρώτος αγώνας θα είναι δύσκολος με όλες τις αλλαγές στους κανονισμούς. Οι κατατακτήριες το επιβεβαίωσαν αυτό – έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να φέρουμε το μονοθέσιο εκεί που πρέπει να είναι. Ο Timo οδήγησε στο μέγιστο και πήρε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ο Jerome κάνει εξαιρετική δουλειά στο ντεμπούτο του. Πρέπει να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους οδηγούς και την ομάδα για το αξιοπρεπές ξεκίνημα καθώς έκαναν ένα μεγάλο βήμα εμπρός τους τελευταίους 12 μήνες.

Πηγή: www,msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: