Race Malaysia

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Mercedes: Εκτός ρυθμού

Άλλα περίμεναν στη Mercedes από τις κατατακτήριες της Αυστραλίας
Οι Nico Rosberg και Michael Schumacher έδειξαν αρκετά στοιχεία ανταγωνιστικότητας την Παρασκευή και όλα έδειχναν ότι θα είναι δυνατοί στις κατατακτήριες. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά και τα δύο Mercedes έμειναν αρκετά πίσω στην κατάταξη, με τον Rosberg στην 7η θέση και τον Schumacher στην 11η θέση. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος την Κυριακή, αλλά η W02 μπορεί ακόμα να κάνει την έκπληξη.

Nico Rosberg – 7ος: Είμαι απογοητευμένος καθώς όταν πήγα να κοιμηθώ χθες το βράδυ, είχα την ελπίδα για καλές κατατακτήριες. Το πρωί, μερικά πράγματα δεν δούλεψαν στο μονοθέσιο, αλλά η ομάδα έκανε καλή δουλειά και σχεδόν όλα δούλεψαν στις κατατακτήριες. Πρέπει όμως να ανακαλύψουμε τι συνέβη. Έκανα ένα μικρό λάθος στο Q3 το οποίο παραλίγο να μου κοστίσει μια θέση, αλλά δεν ήταν καλά τα πράγματα για εμάς αυτό το διήμερο. Ένα καλό είναι ότι θα ξεκινήσουμε από την καθαρή μεριά του grid και θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε βαθμούς αύριο.

Michael Schumacher – 11ος: Ξεκάθαρα δεν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα στη χρονιά και δεν μπορώ να αρνηθώ ότι απογοητεύτηκα. Το θέμα δεν είναι το KERS ούτε το ότι δεν μπήκα στο Q3, είναι η απόδοση του μονοθεσίου που δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Η εμπειρία στις δοκιμές μάς είχε δείξει ότι ήμασταν κοντά στη Ferrari, ωστόσο αυτό δεν συνέβη σήμερα. Είχαμε μερικά προβλήματα σε όλη τη διάρκεια του διημέρου. Τώρα πρέπει να εξετάσουμε σε βάθος τι συνέβη για να καταλάβουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση, διότι αυτήν τη στιγμή δεν είμαστε εκεί που θέλουμε.

Ross Brawn: Χωρίς αμφιβολία, σήμερα ήταν απογοητευτική περίοδος για την ομάδα. Περιμέναμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί ωστόσο το μονοθέσιο δεν δούλεψε όπως περιμέναμε και ελπίζαμε. Ο βασικός κορμός είναι καλός αλλά είχαμε πολλές προκλήσεις αυτό το διήμερο και δεν πήραμε τα μέγιστα. Είμαστε σε καλή κατάσταση για τον αυριανό αγώνα όσον αφορά τα ελαστικά και τα μονοθέσιο δείχνει αξιόλογο στις μεγάλες αποστάσεις, άρα θα περιμένουμε και θα δούμε.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: