Race Malaysia

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Sauber: Ευχάριστη έκπληξη

Θετική η απόδοση των Kobayashi και Perez στις κατατακτήριες
Ο Kamui Kobayashi έμεινε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα των κατατακτηρίων δοκιμών της Αυστραλίας καθώς κατάφερε να μπει στο Q3. Ο Ιάπωνας είχε κάνει πολλά παράπονα την Παρασκευή στους μηχανικούς του για την απόδοση του μονοθέσιου, αλλά όπως δείχνουν τα αποτελέσματα η κατάσταση βελτιώθηκε και η απόδοση ανέβηκε. Καλό το αποτέλεσμα και για τον Perez, ο οποίος στις πρώτες του κατατακτήριες βρέθηκε στη 13η θέση.

Kamui Kobayashi – 9ος: Γενικά η απόδοση δεν ήταν καλή και τώρα είδαμε ότι αυτά που κάναμε το χειμώνα ήταν σωστά. Φυσικά υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης, αλλά είναι μόνο το πρώτο GP και το ότι περάσαμε στο Q3 ήταν καλό. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα. Εύχομαι να είχα ένα ακόμα σετ φρέσκων μαλακών ελαστικών στο Q3, αλλά είχα χρησιμοποιημένο  - πιστεύω ότι τότε η 6η θέση θα ήταν εφικτή. Όπως και να έχει, πιστεύω ότι σήμερα ήταν θετικά τα νέα και το αφιερώνω στην Ιαπωνία.

Sergio Perez – 13ος: Οι πρώτες κατατακτήριες άρχισαν καλά με μια 6η θέση στο Q1. Αυτό έγινε κυρίως επειδή στην 3η περίοδο δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα μαλακά ελαστικά καθώς έχασα χρόνο με το πρόβλημα στα υδραυλικά. Στο Q2 ο χρόνος ήταν περιορισμένος με την κίτρινη σημαία και έπειτα στον τελευταίο μου γύρο συνάντησα κίνηση στο τελευταίο κομμάτι και δεν μπορούσα να πάρω το μέγιστο από τα ελαστικά. Σήμερα ήταν πιθανό να πάρω ένα καλύτερο αποτέλεσμα και είναι κρίμα. Αλλά γενικά αισθάνομαι άνετα και ελπίζω σε έναν καλό αγώνα αύριο, με κάποιους βαθμούς στο τέλος.

Peter Sauber: Στο τέλος όλοι γνωρίζουν πού βρίσκονται και πρέπει να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με το πού είμαστε εμείς. Ήταν σημαντική η θετική εμπειρία και για τους δύο οδηγούς σήμερα. Από τον Kamui ξέρω τι να περιμένω, αλλά ο Sergio είναι νεοφερμένος και μου έκανε εντύπωση.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: