Race Malaysia

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Και τα... αβγά στο πρόγραμμα θα είναι

Ο Ross Brawn είναι αισιόδοξος αλλά όχι σίγουρος για τη στρατηγική της Mercedes
Πολλά είναι τα ερωτηματικά σχετικά με το επίπεδο δυναμικότητας της Mercedes GP ενόψει της πρεμιέρας της νέας αγωνιστικής σεζόν της Formula 1. Οι υπεύθυνοι της γερμανικής ομάδας παραδέχθηκαν πως η W02 υστερεί σημαντικά των κύριων ανταγωνιστών της (περίπου ένα δευτερόλεπτο στο γύρο) αλλά αυτό δεν προκαλεί πανικό. Ο επικεφαλής των ασημί βελών, ο Ross Brawn, εξήγησε τη στρατηγική και το οργανόγραμμά του και δήλωσε έτοιμος ακόμα και… για τις αντιδράσεις αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θα ήθελε.

«Είπαμε από το ξεκίνημα των δοκιμών πως είχαμε να μάθουμε πράγματα για το KERS και τα νέα ελαστικά και πως θα ξεκινούσαμε με μία… βασική έκδοση του μονοθεσίου μας. Στη Βαρκελώνη όμως θα δείτε κάτι αρκετά διαφορετικό. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Θεωρούμε τη στρατηγική μας ορθή και θα μάθουμε αν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα όταν πάμε στον πρώτο αγώνα. Ίσως να μας πετάξουν αβγά στο πρόσωπο αν δεν γίνουν όσα θέλουμε, είμαστε όμως αισιόδοξοι», είπε χαριτολογώντας ο Βρετανός τεχνικός.

Πέρυσι η Mercedes GP ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 4η θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών, με καλύτερο τερματισμό σε Grand Prix, την 3η θέση.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: