Race Malaysia

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Άλλαξε το πρόγραμμα της McLaren

Η βρετανική ομάδα θα ξεκινήσει δοκιμές στη Βαρκελώνη αύριο αλλά θα τελειώσει… Σάββατο
Η McLaren άλλαξε το πρόγραμμα της για τις δοκιμές εξέλιξης που ξεκινούν αύριο (8/3) στην πίστα της Catalunya. Η βρετανική ομάδα αναμενόταν να συμμετάσχει κανονικά στις αρχικές ημερομηνίες του τελευταίου χειμερινού τεστ (8-11 Μαρτίου), αρνούμενη να ακολουθήσει τις αλλαγές ημερομηνιών που έκαναν οι Ferrari, Mercedes GP, Hispania Racing και Williams που έχουν μετατοπίσει το πρόγραμμα τους για 9-12 Μαρτίου.

Η McLaren λοιπόν θα… καινοτομήσει αφού θα ακολουθήσει δικό της πρόγραμμα. Την Τρίτη 9 του μήνα ο Jenson Button θα οδηγήσει κανονικά την MP4-26, παραδίδοντας την επόμενη ημέρα τη σκυτάλη στον Lewis Hamilton. Ωστόσο, οι Βρετανοί θα κάνουν διάλειμμα την Πέμπτη, περιμένοντας μέσα στο γκαράζ τους και θα συνεχίσουν το επόμενο διήμερο, με τους δύο πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές να εναλλάσσονται στο τιμόνι.

Την παραπάνω αλλαγή έχει επιβεβαιώσει εκπρόσωπος της McLaren σε βρετανικά ΜΜΕ, χωρίς όμως να αιτιολογεί την επιλογή αυτή αν και το πιθανότερο να είναι η αποστολή στην Ισπανία νέων μερών κατά τη διάρκεια του τεστ.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: