Race Malaysia

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Πάει για το τέλος της σεζόν το Μπαχρέιν

Ο Ecclesotone προσπαθεί ο αναβληθείς αγώνας να γίνει τον Νοέμβριο
Ο Bernie Ecclestone προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να χωρέσει το Grand Prix Μπαχρέιν στο φετινό καλεντάρι της Formula 1. Αφού φυσικά παραδέχτηκε το προφανές, ότι δηλαδή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ο αγώνας τον Αύγουστο, η εναλλακτική που εξετάζει είναι ο αγώνας του Μπαχρέιν να μεταφερθεί στο τέλος της σεζόν. Η ιδέα είναι το GP Μπαχρέιν να γίνει μια εβδομάδα μετά τον αγώνα του Abu Dhabi, δηλαδή στις 20 Νοεμβρίου και ο αγώνας της Βραζιλίας να πάει μία εβδομάδα αργότερα από την προγραμματισμένη του ημερομηνία, δηλαδή να φτάσουμε στις 4 Δεκεμβρίου για να τελειώσει η σεζόν.

Ο Ecclestone μίλησε στο BBC για όλα αυτά και είπε: «Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ίσως μπορούμε να κάνουμε μια αλλαγή με τη Βραζιλία ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να υπάρχει ειρήνη στο Μπαχρέιν τότε, αλλά αν υπάρχει τότε θα βρούμε έναν τρόπο. Ξεχάστε τον Αύγουστο, κάνει υπερβολική ζέστη. Δεν γίνεται ο κόσμος να κάτσει στις εξέδρες με θερμοκρασία 40 βαθμούς».

Ο Βρετανός επανέλαβε επίσης ότι η απόφαση θα ληφθεί νωρίς την επόμενη εβδομάδα, πριν από τη συνεδρίαση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Όσο για τους αγώνες που θα επηρεαστούν από αυτήν την απόφαση, από το Abu Dhabi δηλώνουν ότι δεν έχουν πρόβλημα ο αγώνας του Μπαχρέιν να γίνει μόνο με μία εβδομάδα διαφορά από το δικό τους ενώ από τη Βραζιλία δεν έχουμε ακόμα επίσημη αντίδραση.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: