Race Malaysia

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Αλλαγές στην RB7 του Webber

Η Red Bull Racing εντόπισε κακώς κείμενα στο μονοθέσιο του Αυστραλού

Τελικά η κακή εμφάνιση του Mark Webber στην πρεμιέρα του 2011 είχε αιτία. Ο εξονυχιστικός έλεγχος της RB7 του Αυστραλού μετά τον αγώνα της πατρίδας του εντόπισε κάποια «θέματα» που έπαιξαν το ρόλο τους στην τεράστια διαφορά που είχε από τον teammate του ο 34χρονος (8 δέκατα στις κατατακτήριες δοκιμές, 38 δευτερόλεπτα στον αγώνα).

«Στην ανάλυση μετά τον αγώνα, εντοπίσαμε κάποια πράγματα στο μονοθέσιο του Mark που δεν βοήθησαν στο στήσιμο. Τα διορθώσαμε όλα ενόψει της Μαλαισίας και περιμένουμε τα δύο μας μονοθέσια να κινούνται σε παραπλήσιους ρυθμούς», είπε ο Horner μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εγκαταστάσεων του Silverstone.

Ωστόσο, η συνήθης πια μυστικοπάθεια του 37χρονου εμπόδισε τους συναδέλφους από το να εκμαιεύσουν την ακριβή μορφή του προβλήματος στην RB7 του Webber.

«Δεν ήταν ένας συγκεκριμένος τομέας αλλά υπήρχαν στοιχεία που δεν ήταν σωστά, με αποτέλεσμα η διαφορά ανάμεσα στους δύο οδηγούς μας να είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Αυτό δεν ήταν φυσιολογικό και τα προβλήματα που προανέφερα έπαιξαν σημαντικό ρόλο», ήταν το μόνο που είπε ο επικεφαλής της Red Bull Racing.
  
 Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: