Race Malaysia

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Lotus: Θα βελτιωθούμε στη Sepang

Ο Mike Gascoyne είναι αισιόδοξος για την απόδοση του μονοθεσίου στη Μαλαισία

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί περίμεναν περισσότερα από τη Lotus στον πρώτο αγώνα της σεζόν, ωστόσο οι προσδοκίες της ομάδας δεν επαληθεύθηκαν. Το μονοθέσιο δεν μπόρεσε να κάνει τα ελαστικά της Pirelli να δουλέψουν στη Μελβούρνη, ενώ και κάποια προβλήματα περιόρισαν τους Kovalainen και Trulli.

Ο Mike Gascoyne, τεχνικός διευθυντής της Lotus, παραδέχτηκε ότι στην Αυστραλία δεν πήγαν όσο καλά περίμεναν, αλλά η Sepang είναι μια πίστα η οποία θα ταιριάξει καλύτερα στο μονοθέσιο. «Φύγαμε από την Αυστραλία με ανάμεικτα συναισθήματα για τον αγώνα. Ο ρυθμός του Heikki στους πρώτους γύρους έδειξε ότι κάναμε ένα βήμα εμπρός και ο ρυθμός του Jarno μάς έφερε πιο κοντά στο ρυθμό των δοκιμών του χειμώνα, αλλά παρόλα αυτά δυσκολευτήκαμε όλο το τριήμερο με τα ελαστικά και με μερικά μικροπροβλήματα τα οποία πρέπει να λύσουμε στο εργοστάσιο», είπε ο Gascoyne.

Η Τ128 θα δουλέψει καλύτερα στις υψηλές θερμοκρασίες της Μαλαισίας. «Οι συνθήκες στη Sepang μάλλον θα μας ταιριάξουν καλύτερα. Νομίζω ότι οι θερμοκρασίες στην πίστα θα μας βοηθήσουν να δείξουμε περισσότερο τον αληθινό μας ρυθμό και η χάραξη είναι πιο κοντά σε εκείνη της Βαρκελώνης –υψηλή απαίτηση σε αεροδυναμική και μείγμα στροφών με χαμηλές και υψηλές ταχύτητες. Νομίζω ότι θα είμαστε σε θέση να αναδείξουμε την απόδοση του μονοθεσίου περισσότερο από ό,τι στη Μελβούρνη».


Πηγή: msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: