Race Malaysia

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Γράμμα στον Kubica

O Nick Heidfeld έστειλε ανοικτή επιστολή στον άτυχο Πολωνό οδηγό
Στον άτυχο Robert Kubica αφιέρωσε ο Nick Heidfeld το βάθρο στη Μαλαισία. Ο Γερμανός τερμάτισε στην 3η θέση για λογαριασμό της Lotus Renault GP και μερικά 24ώρα μετά την επιτυχία αυτή, θυμήθηκε τον άνθρωπο που αντικατέστησε, τον πρώην teammate του. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος έγραψε μία ανοιχτή επιστολή με αποδέκτη τον Πολωνό, που δημοσιεύτηκε τόσο στην επίσημη ηλεκτρονική του διεύθυνση όσο και μέσω της γερμανικής εφημερίδας Bild. Αυτή ανέφερε:

«Το είδες; Έβαλα το logo σου στο μπροστινό μέρος του κράνους μου και την πολωνική σημαία στο πλάι. Ήθελα να το δεις και να σου πω ότι σε σκέφτομαι. Ήθελα να δείξω στους υποστηρικτές σου πως είσαι κομμάτι της Formula 1 και αυτής της ομάδας. Η 3η θέση είναι και δική σου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, το μυαλό μου πήγε πολλές φορές σε εσένα. Περνώντας τη γραμμή του τερματισμού, με κατέκλυσε ευτυχία. Ξέρω πως τώρα θα σκέφτεσαι: ‘Η Lotus-Renault δημιούργησε ένα τόσο καλό μονοθέσιο φέτος. Θέλω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό και να το οδηγήσω! Μπορείς να τα καταφέρεις, σου εύχομαι τα καλύτερα για την αποκατάστασή σου. Περαστικά»!

Ο Nick Heidfeld πανηγύρισε στη Μαλαισία το 13ο βάθρο της καριέρας του στη Formula και είναι πλέον ο οδηγός με τα περισσότερα βάθρα, χωρίς όμως να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης.
 
Πηγή: www.msfree.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: