Race Malaysia

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Είναι μεγάλη διαφορά οι 24 βαθμοί

Ο Jenson Button πιστεύει πως ο Sebastian Vettel έχει ήδη πάρει μεγάλο προβάδισμα



Προβληματισμένος από το μεγάλο προβάδισμα που έχει ήδη ο Sebastian Vettel είναι ο Jenson Button. Ο Γερμανός κατέκτησε την pole position και τη νίκη, τόσο στην Αυστραλία όσο και στη Μαλαισία. Το μονοπώλιο του πρωταθλητή έχει ανεβάσει τη βαθμολογική του συγκομιδή στους 50 πόντους, την ώρα που ο Button, που είναι ο πλησιέστερός του αντίπαλος, έχει 26. Μία διαφορά που σύμφωνα με τον οδηγό της McLaren είναι μεγάλη.

«Αυτή τη στιγμή, ναι, ο Sebastian είναι ο μεγάλος αντίπαλος όλων. Έχει κερδίσει δύο φορές σε δύο αγώνες και κανένας άλλος δεν έχει δείξει σταθερότητα. Έχει προβάδισμα 24 βαθμών και αυτό είναι πολύ μεγάλο για μετά από δύο αγώνες», δήλωσε ο Βρετανός στο BBC.

Βέβαια αντίπαλος δεν είναι μόνο ο Vettel, είναι γενικότερα η Red Bull Racing. Ωστόσο ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

«Ο ρυθμός της Red Bull είναι φυσικά πολύ καλός, εμείς βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να βρούμε βελτιώσεις. Ήδη έχουμε βελτιωθεί αρκετά αλλά χρειάζεται ακόμα περισσότερο», είπε ο 31χρονος.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: