Race Malaysia

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Έτοιμη η Red Bull

Ο Mark Webber θεωρεί πως η ομάδα του είναι πανέτοιμη για τη νέα σεζόν

Ο Mark Webber δηλώνει έτοιμος να αρχίσει η μάχη της νέας σεζόν έχοντας πλήρη αυτοπεποίθηση με τις δυνάμεις της RB7. Ο Αυστραλός μίλησε στα βρετανικά ΜΜΕ για την παρούσα κατάσταση της Red Bull Racing, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά όσα βλέπουμε στις έως τώρα δοκιμές εξέλιξης: πως η αυστριακή ομάδα ξεκινά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011 έχοντας θέσει ισχυρές βάσεις για την υπεράσπιση των τίτλων της.

«Μπορείς πάντα να αξιοποιήσεις τον επιπλέον χρόνο αλλά νιώθω πως είμαστε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν. Πάντα στους αγώνες μαθαίνεις περισσότερα για τα ισχυρά σημεία και της αδυναμίες κάθε ομάδας. Αυτά αφορούν την ταχύτητα, την αξιοπιστία, τα pit stop, την οργάνωση, όλα. Σύντομα λοιπόν θα δοκιμαστούμε στο πλήρες πακέτο και τότε θα δούμε πού βρισκόμαστε», δήλωσε ο 34χρονος.

Πάντως ο Αυστραλός αποδεικνύεται πως δεν είναι αλλαζόνας αφού αποφεύγει τα μεγάλα λόγια ενόψει του Grand Prix της πατρίδας του.

«Δεν λέμε πως θα πάμε στον πρώτο αγώνα και θα τους καταστρέψουμε όλους, αυτό θα ήταν αφελές. Νομίζω πως υπάρχουν κι άλλες ομάδες με ρυθμό παραπλήσιο στο δικό μας, να είστε σίγουροι για αυτό. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε υψηλά κίνητρα, συνεχίζοντας από εκεί που σταματήσαμε πέρυσι. Περισσότερα θα μπορώ να σας πω στη Μελβούρνη. Το 60% της εικόνας θα προκύψει από το Σάββατο και το άλλο 40% από τον αγώνα. Μέχρι τώρα οι αποκλίσεις είναι μεγάλες σε ό,τι αφορά τη φθορά των ελαστικών ή τα φορτία καυσίμου και κανένας στο pit lane δεν ξέρει ακριβώς ποιο είναι το επίπεδο ανταγωνιστικότητάς του», τόνισε ο Webber.

Τέλος, ο οδηγός της Red Bull Racing διέψευσε σενάρια που θέλουν τους ταύρους να κρύβονται και να μη δείχνουν ακόμα τις πραγματικές τους δυνατότητες.

«Μακάρι να ίσχυε αυτό. Όμως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να παίζεις παιχνίδια», ξεκαθάρισε ο 34χρονος.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: