Race Malaysia

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ψάχνει ένα δευτερόλεπτο η Mercedes

Αυτή είναι η διαφορά που έχει αυτή τη στιγμή η W02 από τους κύριους ανταγωνιστές της
Ο Ross Brawn παραδέχθηκε πως η νέα W02 βρίσκεται αρκετά πίσω από τους κύριους ανταγωνιστές της. Συγκεκριμένα, όπως παραδέχθηκε ο επικεφαλής επικεφαλής της Mercedes GP μιλώντας στο βρετανικό ραδιόφωνο, η απόσταση ορίζεται στο ένα δευτερόλεπτο ανά γύρο, αν και αφορά την εκδοχή του ασημί βέλους που έχουμε δει μέχρι τώρα και που αναμένεται να αλλάξει δραστικά αρχής γενομένης από τις δοκιμές της προσεχούς εβδομάδας στη Βαρκελώνη.

«Στο τελευταίο τεστ στη Βαρκελώνη δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας με χαμηλό φορτίο καυσίμου και την πολύ μαλακή γόμα ελαστικών και ήμασταν το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο. Όμως δεν νομίζω πως αυτή είναι η θέση που έχουμε γενικά. Νομίζω πως είμαστε ένα δευτερόλεπτο στο γύρο πιο πίσω από το επίπεδο που θα θέλαμε κι αυτό που θέλουμε είναι προφανώς να μαχόμαστε στην κορυφή. Πρέπει λοιπόν να βρούμε αυτό το ένα δευτερόλεπτο στο πακέτο αναβάθμισης που έρχεται και νομίζουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, αν και ποτέ δεν ξέρεις πόση βελτίωση μπορούν να σημειώσουν παράλληλα και οι άλλοι. Περιμένω να έχουν όλες οι ομάδες κάποιες αναβαθμίσεις στη Βαρκελώνη. Αν κάποιος παρουσιάσει μία καινοτομία που δεν έχουν σκεφτεί οι άλλες ομάδες, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Εμείς έχουμε το δικό μας πλάνο και όταν φτάσουμε στη Μελβούρνη θα μάθουμε αν το πλάνο μας ήταν σωστό», είπε ο Βρετανός τεχνικός στο BBC Radio Five Live.

Η γερμανική ομάδα επέλεξε να κάνει το δικό της τετραήμερο τεστ στο σιρκουί της Catalunya από την Τετάρτη έως το Σάββατο. 

Πηγή : www.msfree.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: