Race Malaysia

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Lotus: Προσεχώς ανταγωνιστική

Τα σχέδια της Lotus για ένα σκαλοπάτι παραπάνω αναβάλλονται για αργότερα
Η Lotus ξεκίνησε τη χρονιά με πολλές φιλοδοξίες αλλά στην Αυστραλία δεν εμφανίστηκε ούτε γρήγορη ούτε αξιόπιστη. Ο Kovalainen εγκατέλειψε ύστερα από -τι άλλο- διαρροή στο ψυγείο. Ο Jarno Trulli τερμάτισε αλλά μακριά από τις θέσεις που θα ήθελε να διεκδικεί. Ο επόμενος αγώνας στη Μαλαισία είναι εντός έδρας για την ομάδα και εκεί θα προσπαθήσει να δείξει το καλό της πρόσωπο.

Hekki Kovalainen (εγκατέλειψε): Μέχρι την εγκατάλειψη ήμουν πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μου. Είχα καλή εκκίνηση και στη συνέχεια έμεινα με τον Alguersuari και τον Perez, μέχρι η διαρροή νερού να τερματίσει τον αγώνα μου. Πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για μας, ίσως πιο δύσκολο από ό,τι περιμέναμε, αλλά έχουμε αρκετό χρόνο τώρα να αναλύσουμε γιατί ο ρυθμός μας δεν ήταν ο αναμενόμενος και να δουλέψουμε στην αξιοπιστία πριν πάμε στην Μαλαισία. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά ώστε να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά και είναι νωρίς ακόμα για τη Lotus οπότε θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας στον αγώνα της πατρίδας μας στην Μαλαισία.

Jarno Trulli  - 15ος: Ήταν πραγματικά ωραία που τερμάτισα τον αγώνα και έδειξα ότι υπάρχει ρυθμός στο μονοθέσιο, παρά τα μερικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε το Σαββατοκύριακο. Τώρα έχουμε αρκετά στοιχεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να μας βοηθήσoυν να πάμε μποστά στη Μαλαισία και στην Κίνα και νομίζω ότι αφού περάσαμε αυτά τα προβλήματα πολύ νωρίς τώρα θα δείξουμε ότι έχουμε κάνει το επόμενο βήμα που θέλουμε αυτή τη χρονιά.

Mike Gascoyne: Μετά από ένα αρκετά δύσκολο Σαββατοκύριακο είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγωνιστική απόδοση των Jarno και Heikki. Είχαμε ένα πρόβλημα με τη διαρροή νερού στο ψυγείο στο μονοθέσιο του Heikki, αμέσως μετά από αυτό το pitstop του, το οποίο δυστυχώς έφερε και την εγκατάλειψή του. Ήταν πολύ δυνατός με τα μαλακά ελαστικά, γι’ αυτό ήταν κρίμα, αλλά φαινόταν καλά μέχρι εκείνη τη στιγμή οπότε αυτό είναι ενθαρρυντικό. Ο Jarno πάλεψε νωρίς με τα σκληρά ελαστικά και έτσι τα αλλάξαμε σε μαλακά και γρήγορα βρήκε το ρυθμό του. Η ταχύτητά μας στον αγώνα ήταν πολύ πιο καλή από ό,τι δείξαμε στις δοκιμές, έτσι στη Μαλαισία στόχος μας είναι να πετύχουμε αυτό το επίπεδο σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Συνολικά ήταν καλό που τερμάτισε ένα μονοθέσιο στον αγώνα με σταθερό ρυθμό και ευχαριστώ όλη την ομάδα για την πολύ καλή δουλειά όλο το Σαβββατοκύριακο.

Πηγή: www.msfree

Δεν υπάρχουν σχόλια: