Race Malaysia

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ονειρεύεται βαθμούς ο Liuzzi

Αρκετά αισιόδοξος είναι ο Ιταλός για την παρθενική εμφάνιση της HRT F111
Μπορεί η νέα HRT να μην έχει κάνει ακόμα ούτε ένα χιλιόμετρο δοκιμών αλλά αυτό δεν πτοεί τον Tonio Liuzzi. Ο Ιταλός, που πριν λίγες ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Hispania για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011, παρουσιάζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πρώτη του εμφάνιση πίσω από το τιμόνι της F111.

«Πάντα υπάρχουν ελπίδες. Κάποιες ομάδες δείχνουν να έχουν προβλήματα αξιοπιστίας άρα το σημαντικότερο για εμάς είναι να δούμε την καρό σημαία. Αν υπάρξει βροχή ή ένας χαοτικός αγώνας όπως τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε αρκετές ελπίδες. Είναι σημαντικό για εμάς να αντιληφθούμε γρήγορα πώς αντιδρά το μονοθέσιό μας και να καταφέρουμε να τερματίσουμε», είπε ο Liuzzi στο Autosport.

Γιατί όμως ο 29χρονος μιλά για την αξιοπιστία μονοθεσίων ομάδων που έχουν κάνει ήδη δοκιμές και μάλιστα έχουν γράψει πάνω από χίλια χιλιόμετρα και δεν ανησυχεί για το δικό του όπλο;

«Δεν ανησυχώ για την αξιοπιστία καθώς είναι κάτι που είχε πετύχει και με το παραπάνω πέρυσι η ομάδα. Ακόμα και σε πιο δύσκολες περιόδους. Έχουμε φέτος στη διάθεσή μας ένα συνδυασμό αποδεδειγμένης ποιότητας, τους κινητήρες της Cosworth με τα κιβώτια της Williams ενώ στο υπόλοιπο μονοθέσιο δεν τίθεται κάποιο θέμα αξιοπιστίας», υποστήριξε ο Liuzzi.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: