Race Malaysia

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Heidfeld: Κρύβεται η Red Bull

Αυτό είναι το συμπέρασμα που έχει βγάλει ο Γερμανός οδηγός για τους ταύρους
Την πεποίθησή του πως η Red Bull δεν δείχνει ακόμα τις πραγματικές της δυνατότητες εξέφρασε ο Nick Heidfeld. Ο οδηγός της Lotus Renault GP μίλησε στο περιθώριο της πρώτης ημέρας δοκιμών εξέλιξης που διεξάγονται στην πίστα της Catalunya, εντοπίζοντας σαφές προβάδισμα στους ταύρους…

«Δεν εκπλήσσομαι από τους χρόνους τους και μάλιστα, νομίζω πως ακόμα δεν δείχνουν όλες τους τις δυνατότητες. Αν δείτε τους χρόνους ανά τομέα της πίστας, μοιάζει σαν να μπορούν να κινηθούν ακόμα ταχύτερα. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή έχουν προβάδισμα. Πόσο μεγάλο; Αυτό είναι το ερώτημα», είπε ο Γερμανός στο Autosport.

Πάντως, είτε κρύβεται είτε όχι, η αυστριακή ομάδα έκλεισε την πρώτη ημέρα στη Βαρκελώνη όντας στην κορυφή των χρόνων, διά χειρός Mark Webber. Πώς έχουν όμως οι ισορροπίες ανάμεσα στους ανταγωνιστές των πρωταθλητών;

«Μπορούμε να κάνουμε κάποιες υποθέσεις, έχω τις δικές μου θεωρίες αλλά δεν είναι αρκετά βάσιμες ώστε να τις μοιραστώ μαζί σας. Αλήθεια, δεν ξέρω τίποτα πέρα από το ότι η RB7 είναι η ταχύτερη. Η Ferrari δείχνει σε καλή κατάσταση τόσο στο ρυθμό όσο και στην αξιοπιστία. Φαίνεται σαν να έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά και η Scuderia Toro Rosso. Είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε πού βρίσκεται η McLaren ενώ δεν θα ήθελα να μιλήσω για τη δική μου ομάδα», είπε ο 33χρονος.

Ο Heidfeld φέρεται ικανοποιημένος από την ταχύτητα της R31 αλλά όχι και από τα επίπεδα αξιοπιστίας της.

«Όχι, δεν είμαι ικανοποιημένος. Μπορείς να νιώθεις έτσι μόνο όταν δεν έχεις προβλήματα και εμείς είχαμε έως τώρα πολλά, που μάλιστα μας στέρησαν πολύτιμο χρόνο δοκιμών. Αυτό είναι πολύ σημαντικό φέτος, λόγω του περιορισμού των δοκιμών αλλά την ύπαρξη νέων συστημάτων αλλά και νέων ελαστικών. Το θετικό είναι πως κανένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, δεν είναι κάτι που να αδυνατούμε να λύσουμε μέχρι τον πρώτο αγώνα», τόνισε ο Heidfeld.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: