Race Malaysia

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ένας πιλότος στη Ferrari

Η Scuderia έκανε μία περίεργη μεταγραφή με στόχο τη βελτίωση της εσωτερικής συνεργασίας
Η Ferrari αναζητά κάθε ορθό αλλά και ανορθόδοξο τρόπο για να επιστρέψει στην κορυφή της Formula 1. Κάπου ανάμεσα βρίσκεται η τελευταία της μεταγραφή που ακούει στο όνομα Massimo Tammaro. Λογικά δεν θα σας λέει τίποτα, πράγμα εύλογο από τη στιγμή που πρόκειται για τον πρώην διοικητή της ιταλικής εθνικής ομάδας αεροβατικών «Frecce Tricolori». Πίσω από αυτή την κίνηση κρύβεται η προσπάθεια της Scuderia να βελτιώσει την ομαδικότητα και την επικοινωνία στις τάξεις της, ενόψει της νέας σεζόν.

«Έχω πάθος με τα αεροπλάνα και γνώριζα τον Tammaro. Απ’ όταν έφυγε από τους Frecce Tricolori αναζητώντας άλλου είδους καριέρα, θεωρούσα ενδιαφέρουσα περίπτωση να έχουμε στη διάθεσή μας τις οργανωτικές του ικανότητες και τη στρατιωτική του εμπειρία σε ό,τι αφορά τους κώδικες επικοινωνίας», είπε ο διευθυντής της Ferrari, Stefano Domenicali, στην εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Αυτή είναι μία από τις αλλαγές στο τεχνικό team της Ferrari, μετά την σιωπηρή δυσμενή μετάθεση του Chris Dyer και τις προσλήψεις των Pat Fry και Neil Martin από τις McLaren και Red Bull Racing αντίστοιχα.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: