Race Malaysia

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Νέο debate Horner-Hamilton

O επικεφαλής της Red Bull και ο οδηγός της McLaren συνεχίζουν το δημόσιο διάλογο
Μετά τις λεκτικές κόντρες σχετικά με το… DNA της Red Bull Racing και το αν αποτελεί ποτό ή αγωνιστική ομάδα, Lewis Hamilton και Christian Horner συνεχίζουν να διαφωνούν, αυτή τη φορά για την πορεία της φετινής μάχης. Οι ταύροι κυριάρχησαν στο Grand Prix της Μελβούρνης, με τον Sebastian Vettel να κατακτά την pole position και μία άνετη νίκη.

Ωστόσο, η McLaren έκανε τη μεγάλη έκπληξη με τον Hamilton να εκκινεί και να τερματίζει δεύτερος, χωρίς μάλιστα να υστερεί σημαντικά στον αγώνα του πρωταθλητή. Πράγμα που τον οδήγησε στο να δηλώσει πως η ομάδα του θα μπορέσει σίγουρα να καλύψει την απόσταση από τη Red Bull. Όμως ο Horner, είχε αντίθετη άποψη…

«Μα φυσικά αυτό θα έλεγε, αν δεν το έκανε δεν θα είχε λόγο να εμφανιστεί στον επόμενο αγώνα. Το αν όμως πιστεύει αλήθεια αυτά που έλεγε είναι άλλη ιστορία», σχολίασε ο 37χρονος.

Παρ’ όλα αυτά, ο επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει τις ικανότητες της McLaren, αν και αυτές δεν δείχνουν να τον τρομάζουν.

«Η McLaren έκανε σημαντικά βήματα προς τα εμπρός, είναι μία σπουδαία ομάδα και πάντα σημείωναν σημαντική εξέλιξη στην πορεία της σεζόν. Όμως εμείς επικρατήσαμε σε αυτόν τον τομέα την προηγούμενη σεζόν, το ίδιο το 2009. Είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε ξανά», είπε ο Horner.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: