Race Malaysia

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Οι καρποί της δουλειάς τους

Ο Schumi ανυπομονεί για να δει αν οι προσπάθειες της Mercedes θα επιβραβευτούν
Η ώρα της κρίσης για τις 12 ομάδες και τους 24 οδηγούς που τρέχουν φέτος στη Formula 1 πλησιάζει. Την Κυριακή διεξάγεται ο πρώτος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2011 και όλοι οι λάτρεις του σπορ ανυπομονούν να δουν πώς έχουν διαμορφωθεί οι ισορροπίες. Το ίδιο και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, με τον Michael Schumacher να περιμένει πώς και πώς να βγει στην αρένα της Μελβούρνης, σε μία μάχη για την οποία πιστεύει πως η Mercedes GP είναι έτοιμη.

«Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Όλη η σκληρή δουλειά του χειμώνα θα αρχίσει να αποτυπώνεται στην πίστα και θα ξέρουμε σύντομα πού βρισκόμαστε σε ό,τι αφορά τα επίπεδα ανταγωνιστικότητας αλλά και ποιοι θα πρέπει να είναι οι νέοι στόχοι που θα θέσουμε, καθώς ο κόσμος της Formula 1 δεν μένει ποτέ στάσιμος. Νιώθω πλέον σαν στο σπίτι μου στην ομάδα μετά από ένα χρόνο συνεργασίας κι αυτή η εμπειρία με έχει ήδη βοηθήσει πολύ», είπε ο 42χρονος.

Μετά τη ματαίωση του Grand Prix του Μπαχρέιν, η πρεμιέρα της νέας σεζόν διεξάγεται στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην πίστα του Albert Park, από την οποία ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει ευχάριστες αναμνήσεις.

«Η Αυστραλία αποτελεί όσα χρόνια τρέχω μία από τις καλύτερες στιγμές στο καλεντάρι. Η ατμόσφαιρα της είναι που κάνει τον αγώνα του Albert Park τόσο ξεχωριστό αφού δίνει μία ρεαλιστική εικόνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είμαι αρκετά τυχερός που έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τη Μελβούρνη. Έχω κερδίσει τέσσερις φορές εκεί και εκείνες οι νίκες έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», σχολίασε ο Schumacher στην προεπισκόπηση του αγώνα από τη Mercedes GP.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: