Race Malaysia

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Στα όπλα η Mercedes GP

Η γερμανική ομάδα ελπίζει να περάσει στην αντεπίθεση στη Μαλαισία

Μετά την πολύ κακή πρεμιέρα στη νέα σεζόν, η Mercedes GP ελπίζει σε καλύτερη εμφάνιση στη Μαλαισία. Δεν ήταν μόνο η διπλή εγκατάλειψη αλλά γενικότερα η έλλειψη ταχύτητας της W02 που έφερε προβληματισμό στο στρατόπεδο των ασημί βελών στο Grand Prix της Αυστραλίας. Όμως σύμφωνα με τον Michael Schumacher, μπορεί η χαμένη μάχη του Albert Park να ξεπεραστεί γρήγορα…

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θέλουμε να τα πάμε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν, που αποτέλεσε για όλους μας απογοήτευση. Το βλέπουμε ως μία μεγάλη πρόκληση και είναι πολύ νωρίς για να μας ξεγράψετε. Όλοι στην ομάδα παραμένουν αισιόδοξοι και έτοιμοι για μάχη. Περιμένω λοιπόν ένα καλύτερο Σαββατοκύριακο για εμάς, πάνω στο οποίο θα βασιστούμε για τη συνέχεια», δήλωσε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του teammate του, του Nico Rosberg, με όλη την προεπισκόπηση του Grand Prix Μαλαισίας που δημοσίευσε η γερμανική εταιρεία να δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης.

«Είχαμε ένα δύσκολο τριήμερο στην Αυστραλία αλλά όλοι στην ομάδα έχουν δουλέψει σκληρά και είμαστε πεπεισμένοι πως θα έχουμε ένα αξιόπιστο μονοθέσιο στη Μαλαισία. Η Μελβούρνη αποτελεί ξεχωριστό σιρκουί και ξέρουμε πως θα έχουμε πιο σαφή εικόνα της δυναμικότητάς μας στους επόμενους αγώνες. Πιστεύω πως μπορούμε να ξαφνιάσουμε κόσμο την επόμενη Κυριακή. Ξέρουμε από τις δοκιμές εξέλιξης στη Βαρκελώνη πως το μονοθέσιό μας είναι γρήγορο, θα πρέπει μόνο να δουλέψουμε για να μεταφράσουμε τις προοπτικές που έχει σε αποτελέσματα», σχολίασε ο 25χρονος.

Πηγή: msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: