Race Malaysia

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Στη Virgin o Yamamoto

Ο Ιάπωνας θα είναι αναπληρωματικός οδηγός για τους τρεις πρώτους αγώνες
Με νέο αναπληρωματικό οδηγό θα ξεκινήσει τη σεζόν η Virgin. Ο Sakon Yamamoto θα είναι μέλος της ομάδας για τους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 23/3 στην Αυστραλία. Ο Yamamoto είναι 28 ετών και πέρυσι έτρεξε σε 7 αγώνες με την HRT, αντικαθιστώντας τον Karun Chandhok. Όπως δείχνουν τα πράγματα όμως ο Ιάπωνας δεν θα βρεθεί στο κόκπιτ του μονοθεσίου της Virgin σε κάποια περίοδο δοκιμών και θα οδηγήσει μόνο αν κάποιος από τους Glock ή D’Ambrosio δεν είναι σε θέση να το κάνει.

Ο Yamamoto εμφανίστηκε αρκετά ευχαριστημένος μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας: «Είμαι ευχαριστημένος που θα συνεργαστώ με τη Marusia Virgin στην Αυστραλία. Πραγματικά το εκτιμώ που μου έδωσαν την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ. Η ομάδα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα εμπρός φέτος και πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω στην εξέλιξη του μονοθεσίου τους με την εμπειρία μου».

Δηλώσεις έκανε και ο John Booth, επικεφαλής της ομάδας: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Sakon Yamamoto στη Virgin Racing ως αναπληρωματικό για τα πρώτα τρία GP. Ο Sakon θα παρατηρεί τους οδηγούς και θα παίρνει μέρος στις συναντήσεις με τους μηχανικούς, για να βεβαιωθούμε ότι είναι πλήρως ενημερωμένος αν παραστεί ανάγκη κάποιας αντικατάστασης της τελευταίας στιγμής».

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: