Race Malaysia

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Toro Rosso: Δηλώσεις

Ξεκίνησε με το δεξί αφού κανένας εκ των τριών οδηγών της δεν αντιμετώπισε προβλήματα

Daniel Ricciardo: «Όλη την εβδομάδα προσπαθούσα να προετοιμαστώ ψυχολογικά, ώστε να έχω όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος και πίεση. Παρότι ήταν απλά άλλη μία ημέρα στην πίστα, ένιωθα διαφορετικά, δεν θα πω ψέματα. Βγαίνοντας από τα πιτ, στις πρώτες στροφές ένιωθα αστάθεια αλλά όταν αφήσαμε στην άκρη τις βασικές διαδικασίες, βρήκα ρυθμό και ήμουν ικανοποιημένος από το μονοθέσιο. Το σημαντικότερο ήταν πως το επέστρεψα ακέραιο και ελπίζω η ομάδα να είναι ικανοποιημένη από εμένα. Προσπάθησα να κινηθώ ολοένα και ταχύτερα, να μάθω πίσω από το τιμόνι και νομίζω πως στην πορεία της σεζόν, θα είναι όλα ευκολότερα για μένα».

Jaime Alguersuari: «Ήταν μία διαφορετική ημέρα αφού έπρεπε να συνηθίσω να βλέπω τον Daniel να οδηγεί το μονοθέσιό μου το πρωί. Δεν έχω πρόβλημα και είναι ευχάριστο που άλλος ένας οδηγός από την ακαδημία της Red Bull έχει τη δυνατότητα να πάρει μία γεύση από τη Formula 1. Δουλεύουμε όλοι για την ίδια ομάδα και πρέπει να τη βοηθήσουμε να εξελιχθεί. Μια και είναι η πρώτη ημέρα δράσης της σεζόν, ήταν δύσκολο να στριμώξω όλο το πρόγραμμα στην απογευματινή περίοδο, με τη βροχή που έκανε σποραδικά την εμφάνισή της να μη βοηθά. Είμαι όμως ικανοποιημένος από την αίσθηση του μονοθεσίου, δείχνει ανταγωνιστικό και παρότι όλα πήγαν καλά, νομίζω πως υπάρχει η δυνατότητα να πάρουμε πολύ περισσότερα από αυτό αύριο. Γενικά, για πρώτη ημέρα της σεζόν, ήταν άκρως θετική».

Sebastien Buemi: «Μετά τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, είναι όμορφο το συναίσθημα να βρίσκεσαι ξανά στην πίστα για ένα αγωνιστικό τριήμερο και ήθελα να δω πού βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ήταν μία γεμάτη ημέρα, με πλήρες πρόγραμμα, το οποίο πρέπει τώρα να αναλύσουμε προσεκτικά λόγω των νέων στοιχείων όπως η πίσω πτέρυγα, το σύστημα KERS και τα νέα ελαστικά. Σύμφωνα με τους σημερινούς χρόνους βρισκόμαστε στο μέσο της κατάταξης, σε ένα γκρουπ όπου οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Πρέπει να αξιολογήσουμε σωστά τα σημερινά στοιχεία, αν θέλουμε να πετύχουμε το μέγιστο αύριο».
 
Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: