Race Malaysia

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ανεβάζει τον πήχη η Renault

Ο Eric Boullier θεωρεί πως αντίπαλοι της ομάδας του είναι οι Red Bull και Ferrari
Υψηλούς στόχους έχει θέσει για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011 η ομάδα της Lotus Renault GP. Ο επικεφαλής της, Eric Boullier, δεν δίστασε να τοποθετήσει την ομάδα του στην 3η θέση της θεωρητικής ιεραρχίας μετά τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, χρίζοντας ως κύριους αντιπάλους της την πρωταθλήτρια Red Bull Racing αλλά και τη Ferrari, με ένα μεγάλο κομμάτι της βελτίωσης της R31 να χρεώνεται στις καινοτομίες που φέρει, όπως το σύστημα εξατμίσεων.

«Περάσαμε πολύ χρόνο σκεπτόμενοι και συζητώντας αυτή την ιδέα καθώς αποτελούσε ένα ρίσκο. Όμως στο τέλος είπαμε: ‘γιατί όχι’; Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν θα είμαστε σε θέση να κερδίσουμε αγώνες, θα είναι δύσκολο να ανταγωνιστούμε τις Red Bull και Ferrari. Όμως αυτές οι δύο ομάδες θα αποτελέσουν τους κύριους αντιπάλους μας», είπε ο Boullier στην εφημερίδα El Pais.

Βέβαια στο τελευταίο τεστ που έγινε στη Βαρκελώνη, η Mercedes GP φάνηκε να σημειώνει σημαντική βελτίωση χάρη στο πακέτο αναβάθμισης ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεγράφεις μία ομάδα όπως η McLaren. Κι ο Γάλλος το ξέρει καλά…

«Σέβομαι απεριόριστα τον Ross Brawn, τη Mercedes και τη McLaren ενώ ξέρω πως έχουν και πολύ περισσότερους πόρους. Αν καταφέρουμε να κρατηθούμε μπροστά τους, θα είναι μία μεγάλη επιτυχία για εμάς», σχολίασε ο Boullier.

www.msfree.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: