Race Malaysia

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Άπιαστες Red Bull και Ferrari

Ο Jenson Button δεν πιστεύει ότι η McLaren μπορεί να ανταγωνιστεί τις δύο πρωταγωνίστριες

Είναι γενική παραδοχή ότι μέχρι στιγμής στις δοκιμές εξέλιξης τα μονοθέσια που έχουν δείξει να είναι ταχύτερα είναι εκείνα των Red Bull και Ferrari. Οι δύο αυτές ομάδες βρίσκονται σε δική τους κατηγορία και αναμένεται να μονομαχούν σκληρά σε όλο το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στην Αυστραλία. Αυτό βλέπει και ο Jenson Button, ο οποίος δεν πιστεύει ότι η McLaren θα μπορέσει -τουλάχιστον στο πρώτο κομμάτι της σεζόν- να τις ανταγωνιστεί.

Μετά το τέλος της πρώτης ημέρας δοκιμών στη Βαρκελώνη, ο Πρωταθλητής του 2009 δήλωσε: «Θα είναι έκπληξη για εμένα αν θα βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις Red Bull και Ferrari στη Μελβούρνη. Θα ζητάμε πολλά από τους εαυτούς μας, αν συγκρίνουμε τα χιλιόμετρα και την ταχύτητά μας σε σχέση με εκείνους. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Έχω εντυπωσιαστεί από την πρόοδο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα με το μονοθέσιο. Ωστόσο, δεν είναι αρκετή. Θα δούμε αυτήν την εβδομάδα με διάφορες αλλαγές στο setup πόσο θα τους πλησιάσουμε. Αλλά να είμαστε στο ρυθμό τους από τον πρώτο αγώνα θα είναι δύσκολο».

Ο Button παραδέχτηκε ότι οι δοκιμές δεν έχουν πάει όσο καλά θα ήθελαν στη McLaren:«Δεν έχουμε κάνει το καλύτερο ξεκίνημα όσον αφορά τα χιλιόμετρα που έχουμε διανύσει, την αξιοπιστία και την ταχύτητα. Αλλά πιστεύω ότι έχουμε κάνει καλή πρόοδο. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε το ταχύτερο μονοθέσιο. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο αλλά είμαι ευχαριστημένος με όσα πετύχαμε σήμερα. Δεν κάναμε όσους γύρους θα ήθελα αλλά κάναμε μερικά βήματα εμπρός σε σχέση με την αίσθηση του μονοθεσίου».
 
Πηγή:www.msfree.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: