Race Malaysia

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

McLaren: Δηλώσεις

Σαφώς βελτιωμένο βρήκαν το μονοθέσιο οι οδηγοί στην Αυστραλία
Jenson Button: Σήμερα, πρώτα απ’ όλα φάνηκε ότι έχουμε αξιοπιστία –το οποίο είναι υπέροχο. Αυτό είναι κάτι που δεν είχαμε όλο το χειμώνα,  έτσι το να έχουμε ένα μονοθέσιο που κάνει τόσους γύρους όσους θέλουμε είναι πολύ ικανοποιητικό. Επίσης σημαίνει ότι τώρα μπορούμε να ασχοληθούμε με το στήσιμο και να βελτιώσουμε το μονοθέσιο. Δεν νομίζω, όμως, ότι μπορούμε να κερδίσουμε πολλά από τους χρόνους της σημερινής ημέρας, οπότε δεν πρόκειται να παρασυρθώ. Παρόλα αυτά ήταν μία θετική μέρα γιατί μπορέσαμε να κάνουμε αρκετούς γύρους και να έχουμε μία καλή αίσθηση του μονοθεσίου σε διαφορετικά φορτία καυσίμου.
Η νέα εξάτμιση έχει φέρει καλή απόδοση στο μονοθέσιο – έχει καλύτερη αίσθη ση- και κάνει τον χειρισμό πιο πλήρη. Όταν έχεις αρκετή κάθετη δύναμη στο πίσω μέρος μπορείς επίσης να προσθέσεις  και μπροστά, και  μετά ανεβαίνει η  θερμοκρασία των ελαστικών –υπάρχουν τόσο πολλά που μπορείς να κάνεις με την κάθετη δύναμη. Eίμαι πολύ χαρούμενος με το πόσο σκληρά δούλεψαν τα παιδιά και με το τι έχουν φέρει σ’ αυτόν τον αγώνα –δούλεψαν πολύ σκληρά και έφεραν κάτι καλό εδώ. Δεν ξέρουμε ακόμα πόσο καλό, αλλά  μας έχει ενθαρρύνει με το βήμα που κάναμε σήμερα.

Lewis Hamilton: Το μονοθέσιο δίνει την αίσθηση βελτίωσης σε σχέση με τις δοκιμές του χειμώνα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πολλά για την απόδοση των άλλων. Εμείς απλά εστιάσαμε στο δικό μας πρόγραμμα. Τα ελαστικά είχαν καλή συμπεριφορά, δεν είχαμε την αίσθηση της φθοράς και επίσης αντέχουν αρκετά.
Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να πάρουμε μερικούς βαθμούς αυτό το Σαββατοκύριακο – αισθάνομαι αισιόδοξος . Το επίπεδο της πρόσφυσης σήμερα βελτιώθηκε. Δεν ξέρουμε με τι φορτίο καυσίμων τρέχουν οι άλλοι, αλλά το μονοθέσιό μας έχει βελτιωθεί σε σχέση με το πού βρισκόμασταν λίγες εβδομάδες πριν. Και αυτό είναι απλά το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Όλοι, άντρες και γυναίκες στο εργοστάσιο και στην πίστα αυτό το Σαββατοκύριακο, έκαναν φανταστική δουλειά. Είναι δύσκολο να εκτιμηθεί πόσο διαφορετικό είναι το μονοθέσιό μας, αλλά υπάρχει περισσότερη κάθετη δύναμη, κάτι που πάντα ζητούσαμε. Αυτό είναι πολύ θετικό. Η αρχική μας αίσθηση είναι ότι το μονοθέσιο είναι καλό, αλλά θα χρειαστεί να δούμε αύριο –παρόλα αυτά, πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο κυνήγι βαθμών.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: