Race Malaysia

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Lotus: Δηλώσεις

Οι Chandhok και Kovalainen τα βρήκαν σκούρα την πρώτη ημέρα στην Αυστραλία
Karun Chandhok: Είμαι απογοητευμένος που είχα τόσο λίγο χρόνο με το μονοθέσιο της Lotus σήμερα, αλλά παραδέχομαι ότι η έλλειψη πρόσφυσης από τη γλιστερή πίστα και τα ελαστικά με έβγαλαν νωρίς εκτός. Είμαι ικανοποιημένος που η ομάδα κατάφερε να βγάλει τον Jarno το απόγευμα και αυτό δείχνει το πόσο υπέροχη είναι η ομάδα που έφτιαξε τόσο γρήγορα το μονοθέσιο για να διασφαλίσει ότι ο Jarno θα κάνει μερικούς γύρους στο FP2.

Heikki Kovalainen: Είχαμε μερικά προβλήματα και η ομάδα δούλεψε σκληρά για να τα λύσει. Μόλις ξεπεράσαμε τα προβλήματα καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός μας, έτσι έχουμε αρκετές πληροφορίες για να δουλέψουμε το βράδυ. Υπάρχει σίγουρα περισσότερη ταχύτητα στο μονοθέσιο και θα δούμε τι θα συμβεί αύριο.

Jarno Trulli: Η ομάδα δούλεψε καλά για να ετοιμάσει το μονοθέσιο το απόγευμα αλλά δυσκολευτήκαμε με μερικά προβλήματα και δεν μπορούσαμε να πιέσουμε. Θα δουλέψουμε σήμερα στο στήσιμο και υπάρχουν σίγουρα τομείς που μπορούμε να βελτιωθούμε στο ρυθμό μας και νομίζω ότι αύριο θα είμαστε καλά.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: