Race Malaysia

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Στη Lotus o Chandhok

Ο Ινδός θα οδηγεί της Παρασκευές για την ομάδα του Tony Fernandes
Έστω και την τελευταία στιγμή ο Karun Chandhok έφτασε σε συμφωνία με την Team Lotus. Ο Ινδός θα είναι ο εφεδρικός οδηγός της ομάδας του Tony Fernandes και θα έχει ενεργό ρόλο αφού θα οδηγεί και τις Παρασκευές σε κάποιους αγώνες, αρχής γενομένης από την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Grand Prix της Αυστραλίας, με το οποίο ανοίγει η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2011.

«Βρισκόμασταν αρκετό καιρό σε συζητήσεις με την ομάδα και είμαι πανευτυχής που μπορούμε πλέον να επιβεβαιώσουμε πως θα οδηγώ για την Team Lotus το 2011. Ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι λεπτομέρειες ή σε ποιους ακριβώς αγώνες θα οδηγήσω τις Παρασκευές. Πέρασα χρόνο με την ομάδα στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης και διέκρινα το πάθος που έχουν όλοι στην Team Lotus», σχολίασε ο Chandhok.

Ικανοποιημένος από αυτή τη συμφωνία που λογικά θα ωφελήσει και οικονομικά την Team Lotus είναι και το αφεντικό της ομάδας, ο Tony Fernandes.

«Είναι άλλη μία σπουδαία ημέρα για την Team Lotus. Η πρόσληψη του Karun μάς προσφέρει πέρα από το ταλέντο και την εμπειρία του που θα μας βοηθήσουν να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο το μονοθέσιο μας, μία ζεστή προσωπικότητα, έναν επαγγελματία. Δεν είναι υπερβολή να πω πως ο Karun αποτελεί το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι μία ζωντανή απόδειξη πως η γεωγραφία δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στο ταλέντο και τη φιλοδοξία και πως μπορείς να πετύχεις αν δουλεύεις σκληρά και συνεχίζεις να ονειρεύεσαι. Είναι υπερήφανος για την ινδική κληρονομιά», σχολίασε ο Fernandes.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: