Race Malaysia

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Force India: Δηλώσεις

Χρειάζεται ακόμα δουλειά η Force India στην ΑυστραλίαAdrian Sutil: Δεν ήταν κακή μέρα. Είχαμε αρκετά νέα εξαρτήματα για να τα δοκιμάσουμε στο μονοθέσιο  και η πίσω πτέρυγα έκανε καλή διαφορά. Στη δεύτερη περίοδο τα βάλαμε όλα μαζί με καινούρια σετ ελαστικών, αλλά είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με το πάτωμα και χάσαμε λίγη ταχύτητα. Χρειάζεται τουλάχιστον τρεις με τέσσερις γύρους για να δουλέψουν σωστά τα ελαστικά για εμάς, σε σκληρά ελαστικά ίσως και περισσότερο, και στην αρχή είχαμε υποστροφή και μπροστινό μπλοκάρισμα. Είναι σημαντικό να εξετάσουμε τους χρονομετρημένους γύρους των άλλων μονοθεσίων ώστε να δούμε τι πέτυχαν με τα διαφορετικά σετ ελαστικών. Αρχίζω να εξοικειώνομαι με τη λειτουργία των KERS και το πίσω φτερό και εμπιστεύομαι το σύστημα. Στοχεύω να βρεθώ στη μέση του βαθμολογικού πίνακα αύριο – νομίζω ότι αυτό είναι εφικτό, οπότε ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Paul di Resta: Ήταν καλό που είχα τη δυνατότητα να ξεκινήσω τη σεζόν μου σήμερα. Μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα που είχαμε σχεδιάσει και τα ελαστικά είχαν καλύτερη απόδοση από την αναμενόμενη.  Συνολικά ένιωσα αρκετά άνετα με τα νέα συστήματα στο μονοθέσιο, αλλά μέχρι να βρεθώ σε ανταγωνιστική κατάσταση είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πω πώς θα πάμε. Έχουμε άλλη μία περίοδο δοκιμαστικών το πρωί, οπότε θα εξετάσουμε τα δεδομένα της ημέρας και θα δουλέψουμε σε μικρά θέματα που είχαμε και στο πρόγραμμά μας των κατατακτηρίων. Είμαι ενθουσιασμένος για αύριο, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχει δουλειά να γίνει και ο στόχος μου είναι να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορώ για την ομάδα.

Nico Hulgenberg:  Ήταν μία ενδιαφέρουσα πρώτη περίοδος και έμαθα αρκετά για τα ελαστικά και το μονοθέσιο. Οδηγώντας με μόνο ένα σετ ελαστικών ήταν αρκετά δύσκολο γιατί  έκανα αρκετά νωρίς ένα επίπεδο σημείο στο ελαστικό το οποίο μου χάλασε περαιτέρω τους γύρους μου. Το ελαστικό  είχε φθαρεί αρκετά γρήγορα και δημιούργησε αρκετές δονήσεις, που δυσκόλεψαν την οδήγηση. Αλλά έκανα μερικούς καλούς γύρους και συγκέντρωσα αρκετά δεδομένα για να τα εξετάσουν οι μηχανικοί. Είμαι χαρούμενος που οδήγησα εδώ στη Μελβούρνη ξανά  και που πήρα περισσότερη εμπειρία και πληροφορίες για την ομάδα.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: