Race Malaysia

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μην υποτιμάτε τη Ferrari

O Horner θεωρεί πως η ιταλική ομάδα θα είναι εξίσου ισχυρή αν όχι ισχυρότερη από τη Red Bull
Τη Ferrari θεωρεί φαβορί για τη νίκη στον πρώτο αγώνα της σεζόν ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner. Ο Βρετανός μίλησε για τις ισορροπίες ενόψει της πρεμιέρας του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2011, τονίζοντας πως ο κόσμος έχει υποτιμήσει το επίπεδο δυναμικότητας της F150ο Italia.

«Νομίζω πως η Ferrari είναι πολύ δυνατή και ο κόσμος μάλλον υποτιμά τη δυναμική της. Ελπίζουμε να είμαστε σε παραπλήσια έστω επίπεδα δυναμικότητας. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που τα πήγαν καλά στις δοκιμές. Η Mercedes έκανε πρόσφατα σημαντικό άλμα στην απόδοσή της. Είναι δύσκολο να πούμε πού βρίσκεται η McLaren. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα βρεθούν στις μάχες για τις πρώτες θέσεις. Δύσκολα θα δούμε μία ομάδα να κυριαρχεί και να κερδίζει για παράδειγμα και τους πέντε πρώτους αγώνες», είπε ο Horner στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Αυτά σε ομαδικό επίπεδο. Σε ατομικό, ο ισχυρός άνδρας της Red Bull Racing μίλησε για το αγαπημένο παιδί της αυστριακής ομάδας, τον Sebastian Vettel.

«Μπαίνει στη νέα σεζόν, προφανώς με αυξημένη αυτοπεποίθηση και υπό κάποιες έγνοιες, έχει ήδη ανταπεξέλθει στις αναμενόμενα υψηλές προσδοκίες. Αν δεν είχε κατακτήσει τον τίτλο, θα έλεγαν ‘Ωχ, πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα. Ή τώρα ή ποτέ’. Κατέκτησε όμως τον τίτλο, έρχεται στη Μελβούρνη ως παγκόσμιος πρωταθλητής με το Νο1 στο μονοθέσιό του και νομίζω πως αυτό θα του χαρίσει περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και επιθυμία να πετύχει, ειδικά τώρα που δεν θα νιώθει την ίδια πίεση», σχολίασε ο Horner.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: