Race Malaysia

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Υπολογίζει τη Ferrari o Webber

Ο Αυστραλός δηλώνει σίγουρος μόνο για την ταχύτητα των κόκκινων και της δικής του ομάδας

Ως αντίπαλο δέος έχρισε τη Ferrari για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν ο Mark Webber. O οδηγός της Red Bull Racing παρουσιάστηκε μπερδεμένος σχετικά με τα επίπεδα δυναμικότητας των ομάδων με εξαίρεση δύο εξ αυτών: της δικής του και της Scuderia.

«Νομίζω πως η Ferrari είναι ισχυρή. Εμείς πάμε καλά ενώ για τους υπόλοιπους είναι δύσκολο να εκφέρω άποψη. Θεωρώ πως εμείς θα είμαστε στην πρώτη οκτάδα της Μελβούρνης», είπε με την τελευταία ατάκα να συνοδεύεται από χαμόγελο.

Στη συνέχεια μίλησε πιο σοβαρά αλλά και πάλι, αρνήθηκε να κάνει ξεκάθαρες προβλέψεις, παρά μόνο να δείξει τη σιγουριά του για την κατάσταση των ταύρων ενόψει της νέας σεζόν.

«Δεν θα πόνταρα και το σπίτι μου στο τι θα γίνει στις κατατακτήριες δοκιμές της Μελβούρνης, δεν ξέρω ποιος έχει πραγματικά ταχύτητα. Αλήθεια, δεν ξέρω. Εμείς βρισκόμαστε εκεί που θα θέλαμε αλλά είναι αδύνατο να ξέρω τι κάνουν οι κόκκινοι. Στις μεγάλες αποστάσεις δείχνουν γρήγοροι. Εμείς δεν ήμασταν τον ίδιο γρήγοροι σήμερα (σ.σ. 10/3) αλλά ακολουθήσαμε συγκεκριμένο πρόγραμμα. Γενικά την εβδομάδα αυτή, κάναμε πολλά βήματα προς τα εμπρός», τόνισε ο Αυστραλός μιλώντας στο περιθώριο των δοκιμών στο Montmelo.

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: