Race Malaysia

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Parr: Δεν θα πηγαίναμε στο Μπαχρέιν

Η Williams θα μποϋκόταρε τον αγώνα του Μπαχρέιν αν δεν αποφασιζόταν η αναβολή
Η απόφαση να μην πραγματοποιηθεί το Grand Prix Μπαχρέιν στις 13 Μαρτίου ήταν αναπόφευκτη υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο κρατίδιο του Περσικού Κόλπου, ωστόσο ακόμα και αν δεν λαμβανόταν είναι αμφίβολο αν όλες οι ομάδες θα πήγαιναν στο Sakhir. Ο επικεφαλής της Williams, Adam Parr, δήλωσε ευθέως ότι αν ο αγώνας γινόταν κανονικά, η ομάδα του δεν θα έμπαινε στο αεροπλάνο για να πάει στο Μπαχρέιν.

«Η απόφαση του Διαδόχου του Θρόνου ήταν σωστή και για οποιοδήποτε λόγο αποφάσιζε κάτι άλλο δεν νομίζω ότι θα πηγαίναμε. Αν το GP Μπαχρέιν γινόταν κανονικά εμείς δεν θα πηγαίναμε - και φαντάζομαι ότι το ίδιο θα έκαναν όλες οι ομάδες. Ήταν προφανές σε όλους ότι απλώς θα κάναμε την κατάσταση χειρότερη, γιατί θα γινόμασταν το επίκεντρο διαδηλώσεων και αναταραχής. Θα ήταν εκεί και όλα τα .μέσα ενημέρωσης που σχετίζονται με εμάς, επομένως όλο αυτό θα ήταν εμπρηστικό», είπε ο Parr στο Autosport.

Ο επικεφαλής της Williams είπε επίσης ότι παρότι όλοι στη Formula 1 προσπαθούν να βρουν μια νέα ημερομηνία για τον αγώνα, αλλά αυτό θα είναι δύσκολο: «Όλοι προσπαθούν πολύ σκληρά να ξαναβάλουν τον αγώνα στο καλεντάρι αλλά δεν είμαι βέβαιος για τον καιρό. Προφανώς, οι καλοκαιρινοί μήνες αποκλείονται και μετά το πρόγραμμα είναι πολύ φορτωμένο με τους μακρινούς αγώνες. Όλοι προσπαθούν να βρουν μια νέα ημερομηνία, υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι η κατάσταση εκεί έχει ηρεμήσει, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι μπορεί να βρεθεί».

Πηγή: www.msfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: