Race Malaysia

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Hamilton: "Περισσότερα χιλιόμετρα δοκιμών = θετικά αποτελέσματα…"

Ο πιλότος της McLarer Lewis Hamilton, επέμεινε στο ότι για την βρετανική ομάδα είναι ένα μεγάλο συν το ότι την τρίτη ημέρα των επισήμων δοκιμών της Formula1 στη Βαρκελώνη, έκαναν περισσοτέρους από 90 γύρους.


Ο Βρετανός πιλότος δεν αντιμετώπισε σχεδόν κανένα πρόβλημα την τρίτη ημέρα των δοκιμών σε σχέση με τον team mate του τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2009 τον Jenson Button, τις προηγούμενες δυο ημέρες.

Αν και χάθηκε λίγος πολύτιμος χρόνος λόγω ενός μηχανικού προβλήματος, ο Hamilton παρ’ όλα αυτά ήταν σε θέση να δοκιμάσει τα ενδιάμεσα και τα βρόχινα ελαστικά της Pirelli για πρώτη φορά φέτος στις πρωινές δοκιμές (λόγω των μικτών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν), πριν κάνει περαιτέρω αξιολόγηση των ελαστικών στο μονοθέσιο κατά τη διάρκεια του απογεύματος και τελικά κατέκτησε την τρίτη θέση κάνοντας και τον αντίστοιχο τρίτο καλύτερο χρόνο στην πίστα στο 1.23.858, πίσω από τους Nico Rosberg και Vitaly Petrov.

Και λέει: 
«Η τρίτη ημέρα των δοκιμών ήταν μια θετική ημέρα για εμάς.
Έχουμε εστιάσει στο πρόγραμμα μας προσπαθώντας να ολοκληρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους γύρους για να βελτιώσουμε την αξιοπιστία του μονοθεσίου και να κατανοήσουμε όσο το δυνατόν καλυτέρα τα ελαστικά της Pirelli.
Καθημερινά μαθαίνουμε όλο και κάτι καινούριο.
Είχαμε επίσης κάποια τεχνικά προβλήματα με το μονοθέσιο αλλά οι μηχανικοί της ομάδας δούλεψαν απίστευτα γρήγορα, για να αποκαταστήσουν τη βλάβη αυτή.
Το να κάνουμε περισσότερους από 90 γύρους ήταν για εμάς κάτι πολύ θετικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: